Youtube в ерата на Водолей е Меката на искреността… ако поровиш. Стотици инфлуенсъри, хлипащи тийнейджъри, влогърски двойки, интервюта и разкрития. Можеш да се загубиш, заринат в съкровища. Или да се намериш, отпускайки стрес и неприятни чувства.

Неделното ни предложение се отнася до последното. Какво бихте казали на бившето си гадже, ако имате шанс за среща…пред камера и с определени въпроси? Бихте ли резюмирали сегашната си връзка с няколко думи, докато се взирате в луничките на изчервения си партньор? Първа среща пред милион човека? Защо не?

The Skin Deep е каналът, предоставящ тази възможност, а {THE AND} – рубриката.

Ето три примера защо си струва да оставите моп, ексел и пране и да запазите вечерта за себе си (и без Ванко 1). Време е за горещ шоколад, пухено одеяло и суровата емоция на тези души. А може би час за преосмисляне? Да си припомним защо любовта винаги си струва, в безбройните си форми – сладки, налудни и болезнени. Приятно гледане и лек полет на пеперудите в стомаха!

„Ще те запомня като есенция“

Те не се познават. Той се захласва по големите ѝ очи, живата натура, по начина, по който изрича слова, в които вярва. Тя е очарована, че той не осъзнава своята харизма. Динамика между двама души, дарени с бърза химия. Инстантното усещане – „харесвам те“. Не можеш да фалшифицираш приятната компания.

„Мислех, че съм само аз“

Това видео е сред най-емоционалните, на които съм попадала в 32-годишния си живот. Никой от двамата не мисли, че ще срещне същото у друг човек. Диша, движи се, но с къщичка в ума си с отдавна поверен ключ. Любовта вибрира и струи от очите – взаимна, топла, пищна. Тя не може да прости изневярата и последващите лъжи. Той е по-гузен и по-смирен от най-отчаяно влюбения мъж на планетата. Гледайки я преживяла, непретръпнала. Чиста душевна поезия… с отворен край.

„За мен, че си красива е константа, също както небето е синьо“

Тя е актриса, той е „учудващо“ забавен и любящ партньор. Свързват ги искрите и сладките усмивки. Той се учи да вербализира емоции, тя свиква да бъде обичана. Виждат бъдеще в сърцето на другия – уют, дом и растеж. Удоволствие е да наблюдаваш цъфтеж на връзка, размечтава те. С правилния човек всичко е по-красиво… и по-лесно.

А след тази The Skin Deep порция храна за душата може да поровим и из нашите youtube дебри.