Красивата поп икона не пропуска да добави перли към аристичния си низ. От много години клони към визуална експлозия, вече специфичният Queen B стил музика, танци и текстове не са достатъчни. След ролята си в „Цар Лъв“ и неговия саундтрак, киноизразът я завладя. Да не забравяме, че в миналото игра в част за Остин Пауърс, „Мечтателки“, „Розовата пантера“, „Кадилак Рекърдс“. През 2019 г. написа, режисира и продуцира филм за участието си на Коачела („Homecoming“). А много преди това гледахме продукция за турне зад кулисите – всички емоции, истини, вълнения и спънки по време. Сега се е заела с деликатна тематика (предвид какво се случва). Пак ще натърти своята раса по pop-up начин. „Black is king“ на Бийонсе е визуално предизвикателен филм за млад чернокож крал в търсене на себе си.

Разглеждат се културата, предизвикателствата пред тъмнокожите и тяхната вековна издръжливост. Изглежда, че генетичната памет за зверство винаги ще хвърля сянка, макар и да изтънява с всяко поколение. Бийонсе режисира, пише и продуцира „Black is king“ и той се очаква да излезе на 31-ви юли по Disney+.

Бий споделя, че е работно повлияна от случилото се с Джордж Флойд, макар и да сме скептични – кое прави от съвест и кое – за още Грами.

Дали е чистосърдечна като Джоли, която се интересува от западналата част на Африка, или ще става кралица на света, предстои да научим. Нека първо гледаме филма, който напомня на зашеметяващия ѝ визуален албум „Lemonade“ (вижте клипа на „Äll night“), както чуждо издание се изрази, и носи една хипнотична диващина.

Кадър от „Hold up“ от Lemonade

А докато чакаме „Black is king“, Pixar пуснаха трейлър на нов вдъхновяващ филм. Нетфликс пък разказва за най-великия художник и скулптор на 20-и век, който е избутан в бекграунда на света, независимо от гения си. Вижте и кога излиза новата екранизация по Бакман.