Липсва ви „Приятели“? Спазми от смях, сарказъм и иконични герои? Всички сме отраснали с педантизма на Моника, глада на Джоуи и лудостта на Рос. Няма защо да превъртаме сезони, както Gilmore Girls пуснаха продължение на 8-сезонната сага през 2016 г., така плеяда от продуценти, включая актьорите, ще ни зарадват с едночасов епизод по HBO Max с режисьор Бен Уинстън (сценарист на The Late Late Show).

Матю Пери (Чандлър) обяви скоро в Туитър, че ТВ събитието ще се случи през март 2021 г. Реалността с коронавирус забавя повечето снимки и премиери, ранявайки всяка сфера от развлекателния бизнес.

Моника, Рейчъл, Джоуи, Рос, Чандлър и Фийби ще щурмуват екрана без строг сценарий в името на доброто старо време. А оригиналните създатели (Марта Кауфман, Дейвид Крейн и Кевин Брайт) са отново в ядрото на минипродукцията.

Освен логичното им гостуване по предавания, не само Матю Пери ъпдейтва лично фенбазата. Още при първо официално обявяване на новата доза „Приятели“ Дженифър Анистън пусна в инстаграм снимка от стара фотосесия в списание Rolling Stone с надпис Случва се. Лиса Кудроу (Фийби) също е развълнувана в интервютата си, казвайки, че публиката не е виждала целия каст накуп от финала на ситкома. Забавно ѝ е, че уж помни всичко, докато не говори с Мат Лебланк (Джоуи) и Анистън (Рейчъл), които запълват пропуските в паметта ѝ.

Играейки себе си, любимците ще изкарат милиони.

Всеки от каста ще получи между 2,5 и 3 милиона долара за краткото продължение, което е двойно повече от оригиналния им хонорар за сериала. Най-любопитният факт е, че става дума за риалити формат и нетипично завръщане. Актьорите ще обикалят сета, ще показват задкулисни неизлъчвани кадри и ще се забавляват като себе си, без да влизат изцяло в образите.

Лиса Кудроу, Кортни Кокс, Мат Лебланк, Дейвид Шуимър, Матю Пери и Дженифър Анистън между снимките.

Нямаме търпение, а дотогава да си припомним за други класически Тв попадения като „Свръхестествено“, „Синовете на Анархията“ и „Момичетата Гилмор“.