Universal представя официалния трейлър на новия филм за Джеймс Бонд. Той ще бъде и последен за Даниел Крейг в ролята на специален агент 007. Това е 25-тият филм от франчайза и се казва „Смъртта може да почака“ (No time to die). Предполага щедра доза екшън и емоция в обичаен стил.

Надяваме се филмът да оправдае очакванията на феновете, които не са малко, предвид, че Даниел Крейг е най-емблематичният образ на Джеймс Бонд досега и завръщането му за големия финал трябва да е забележително. В каста на новия филм се появяват отново и Ралф Фиен (М), Наоми Харис (Монепейни), Леа Сейду (Мадлен), Бен Уишоу (Q), Рори Кинеар (Танер), Джефри Райт (Феликс) и Кристоф Валц (Блофелд). 

Ще видим и много нови лица – Рами Малек (Бохемска рапсодия), Били Магнусен (Game Night), Лашана Линч (Капитан Марвел), Дали Бенсалах (Flash) и Дейвид Денцик (Quicksand). Рами Малек ще се вмъкне в ролята на злодея. Вярваме, че перфектната му актьорска игра и поначало интересната му личност ще влязат в симбиоза, за да ни дадат един запомнящ се антагонист.

Разгледайте, какво още предстои да видим тук.