Чувала съм името Жюстин Томс. Обожавам да посещавам книжарници и да разглеждам, лутайки се за находки. По този начин разбрах, че е писател, след като първите нейни книги, на които се натъкнах, бяха „Мисия мама“ и „Мисия татко“, биващи в съвместно авторство със Симо и Боги от „БГ радио“. Стори ми се интересно.

В процеса на търсене на информация за Жюстин открих, че е ярък деец. Оказа се, че има доста отчетливо и авторитетно присъствие в българското онлайн пространство и не само. Освен горните две книги, нейно дело са немалко други, свързани с медии и реклама. Също така създава уеб агенция и е преподавател  в НБУ и различни колежи, лектор на семинари, ръководи обучения, участва в многобройни проекти, пише за различни издания и още. Значимо е да отбележим, че е основател на ежегодния конкурс за най-добър български сайт – „Сайт на годината“.  

Все приятни изненади от човек със запомнящо се име и всестранни занимания, към които добавя автор и водещ на ArtCast.

Да си дойдем на думата. Ако сте прежаднели за съвременни български творци, вече може да ги опознаете. Пътищата им, някои допустими тайни и ключови детайли. Да си почивате, докато се обогатявате. Става дума за програмни директори, музиканти, актьори, режисьори, продуценти, езиковеди, стендъп комици, сценографи, книгоиздатели и още.

Не е необходимо да сте интелектуалци или мотивирани от снобизъм, за да се заслушате и отделите време с кафето си, докато не се превърне в следобедно.

Както и самото име издава, ArtCast са серия подкасти, свързани с изкуство и култура. В случай, че имате интерес към тези сфери (а кой няма), предложената продукция със сигурност ще ви хареса. Интервютата са направени професионално, информативни са и не на последно място – носят релаксираща вибрация. Трябва да сме дзен и да си поим душата, за да залъжем бърнаута.

Друг голям плюс е, че подкастите могат да се слушат не от една, а от няколко платформи – Youtube, Spotify, Apple podcast, Facebook и в сайта: https://anchor.fm/artcast.

Пожелаваме успех на този приятен и нужен проект и чакаме с нетърпение следващите гости.