Fortnite продължава да налива вода в мелницата на хейтърите. Един от новите персонажи в играта е… гол банан. Навярно си мислите, че е по-точно да кажем „останал без кожа“, ако естествената му жълта обвивка я няма. Но ситуацията не е точно такава. Както вече забелязахте на снимката горе, Господин Банан носи човешки шорти и шапка. Явно по собствено желание е решил да остане без тениска за този нов летен скин.

По долнището на нудиста има парчета банан.

Интересна провокация от дизайнерите на Fortnite – сякаш на моите гащета да са изобразени разчленени части от човешки крака или ръце. Но оригиналността на гейминг дизайнерите през годините ни е дарявала и с по-големи чудатости. Какво ли не правят хората за 20 щатски долара. Толкова струва голият Мистър Банан в магазина, вграден в играта.

Включен е в Summer Legends Pack.

Бъндъл пакетът се завъртя в играта вече няколко дни и навярно ви е направил впечатление, ако сте фен на Fortnite. Може и вече да сте го закупили.

Май забравих – казва се Ънпийли. Игра на думи, защото популярният още от излизането на играта банан се казва Пийли. Новият скин започва да се превръща в тренд сред по-младата аудитория. В социалните мрежи се появи хаштаг с името на героя и вече хиляди малчугани се похвалиха с придобивката си.

Това не е първата странност във Fortnite.

През годините се нагледахме на какви ли не щуротии и затова повечето критици определят играта като детска. Преди време в нея се появи персонаж… сладолед. Лил Уип носеше червено елече и слушалки. Самата идея да бъдеш прострелян от ходещ сладолед определя понятието „странно“.

Виждали сме и Боса на пържолите – мъж в риза, но с глава на хамбургер. Не бива да забравяме за версията на банана Пийли, в която половината му тяло е от кости. Котка с мускули, домат – създателите на тези скинове ни доказват колко богато въображения имат с всеки следващ!

Припомнете си как Fortnite отпразнува новата 2020 година.