Чудите се какво да правите по време на карантината? Ние имаме предложение – играйте World of Warcraft (УоУ). За мнозина това е най-ефикасният метод да изгубиш следващите часове от живота си… ако желаеш, разбира се. Емблематичната MMO RPG игра е един вид телепорт напред в бъдещето. Благодарение на нея стотици милиони по земното кълбо са се преборвали с трудни моменти като раздяла, уволнение или депресия. УоУ е универсалният лечител. Инсталирате си я, правите си герой и вдигате ниво след ниво, докато не станете достатъчно „голяма риба“, за да започнете същинската част. Но стига повече встъпителни слова.

Blizzard радушно удължи срока на специалния си бонус за два пъти повече точки опит до края на лятото!

Създателите на популярната игра кръстиха „ивента“ Winds of Wisdom. Ветровете на мъдростта, както се превежда на български, ще духат в идните месеци, изяждайки времето Ви. Още една причина да останем вкъщи!

Така нареченият experience boost е чудесна новина за тепърва навлизащите в УоУ или за старите „про-та“, които са взели решение за едно свежо ново начало. Най-после ще можете да настигнете дебелия танк или досадния роуг, който ви убива, докато мигнете. Вдигането на нива е ще е значително по-лесно.

Сега е идеалният момент да започнете World of Warcraft.

Развитието Ви ще е буквално два пъти по-бързо от нормалното. След няколко месеца играта ще получи чаканото си продължение и от Blizzard помагат на геймърите да влязат отново в крачка. Подобно нещо се случи и в Hearthstone. Популярната игра с карти даде страхотен шанс на отказалите се играчи. От април месец всеки получава безплатно мета тесте, с което ще бъде равностоен в ранк игрите или просто може да се позабавлява с нови и силни карти.

От компанията най-после се вслушаха в съветите на потребителите.

Играчите ще бъдат по-доволни, а това означава и повече продажби. Компанията винаги се е славила като любител на жълтиците. Очаква се ръст в приходите, а след последните нововъведения ситуацията е „и вълкът сит, и агнето цяло“.