Torchlight 3 е продължението на атрактивна поредица екшън-ролеви игри. Дизайнерите от студио Echtra Games отново ни гарантират увлекателни часове пред монитора, а подобренията са във всеки един аспект.

Ще можем да избираме от четири класа – Dusk Mage, Forged, Railmaster и Sharpshooter.

Всеки ще има уникално дърво с умения, за чието развитие трябва да се погрижат геймърите. В зависимост от избора си ще трябва да се напаснете към определен стил на игра. И този път ще има домашни любимци, сред които куче, лама, сова.

Запознайте се и визуално с официалния трейлър:

Заглавието ще е налично в Steam! Избралите да поиграят от тази платформа ще получат уникален домашен любимец.

Torchlight 3 се отличава от останалите игри в жанра си. Ако обичате да залагате на сигурното и не ви се учат нови неща – то тази игра не е за вас.

Тук ще трябва да се упражнявате доста, за да развиете уменията си. Ще се наложи да се потрудите и при самото опознаване на света. Направите ли го обаче, забавлението е гарантирано!

Максималното ниво в Torchlight 3 е 60.

Започвате от 1 и трупате опит с мисии и убийства на чудовища. Екипировката, оръжията и бронята ще отговаря на нивото ви през цялото време. Ще ви трябва известно време, за да достигнете заветното 60, но както вече споменахме – това е игра за търпеливи хора.

Няма нужда да се притеснявате дали сте запазили развитието в играта си, защото това ще става автоматично. Така никога няма да се чудите дали прогресът ви е останал, или не. Все пак ви съветваме винаги да изпълнявате мисиите си докрая, преди да излезете от играта. Това е съвет и за почти всички игри. Не на последно място – екшънът ще бъде наличен на абсолютно всички популярни платформи.

Чакаме отзивите ви от Torchlight 3. Ние със сигурност ще дадем шанс на това любопитно продължение! А ако ви се играе безплатно, ето нашето предложение.